Trump-rådgivere ser juridiske udfordringer for at Biden vinder som forgæves

Trump-rådgivere ser juridiske udfordringer for at Biden vinder som forgæves

Trump-rådgivere ser juridiske udfordringer for at Biden vinder som forgæves

Donald Trump har ikke givet nogen indikation på, at han forbereder sig på at indrømme (File)

Anerkendelse vokser i Donald Trumps indre cirkel, at bestræbelserne på at vælte Joe Bidens sejr vil være forgæves, selvom nogle rådgivere har opfordret præsidenten til at forfølge fokuserede juridiske udfordringer, ifølge folk, der er bekendt med sagen.

Trump har ikke givet nogen indikation på, at han forbereder sig på at indrømme. Hans nærmeste medhjælper, svigersøn og seniorrådgiver Jared Kushner, har anbefalet præsidenten at bede domstole om at sikre gennemsigtighed omkring løbende optælling af afstemninger i flere anfægtede stater, sagde folket.

Præsidenten falder længere bagud i Biden i tre vigtige stater – Pennsylvania, Georgia og Nevada – og har ikke gjort nok grund i Arizona til at gøre det sandsynligt, at staten vil vende tilbage til Trumps kolonne. Han sporer nu Biden med omkring 101.000 stemmer kombineret på tværs af de fire stater med de største underskud i Pennsylvania og Nevada.

Der er bevidsthed blandt Trumps medhjælpere om, at valget er blevet besluttet, ifølge tre af befolkningen.

Men præsidenten planlægger at undersøge alle muligheder for at sikre, at lovlige stemmer tælles, og stemmer, som kampagnen hævder er ulovlige, ikke er, sagde en af ​​befolkningen. Hverken Trump eller hans team har offentliggjort nogen beviser for udbredte uregelmæssigheder i valget eller nogen ulovlige stemmer.

Mandag planer
Præsidentens team planlægger at foretage yderligere juridiske skridt fra mandag ifølge en person, der nægtede at uddybe.

Bidens sejr blev kaldt kort før middag New York-tid lørdag af Associated Press og tv-netværk, efter at den tidligere vicepræsidents ledelse i Pennsylvania blev udvidet. Flere udenlandske ledere, herunder den canadiske premierminister Justin Trudeau og den britiske premierminister Boris Johnson udsendte hurtigt erklæringer, der lykønskede den valgte præsident, og Biden og den valgte vicepræsident Kamala Harris holdt sejrstaler lørdag aften.

Trump var på sin nordlige Virginia golfbane lørdag, da løbet blev kaldt og vendte tilbage der søndag.

Tidligere præsident George W. Bush talte til Biden og Harris søndag, sagde hans kontor i en erklæring, der henviste til Biden som den valgte præsident.

Bush sagde, at Trump “har ret til at anmode om optælling og forfølge juridiske udfordringer”, men tilføjede, at “det amerikanske folk kan have tillid til, at dette valg var grundlæggende retfærdigt, dets integritet vil blive opretholdt, og dets resultat er klart.”

Medlemmer af Trumps hold mødtes med præsidenten lørdag i Det Hvide Hus, efter at han spillede 18 huller golf: David Bossie, en republikansk politisk operatør, der fører tilsyn med den juridiske kamp; advokat Eric Herschmann; kampagneleder Bill Stepien og senior politiske hjælpere Justin Clark og Jason Miller.

‘MEGET’
Trump fortsætter med at insistere på, at han besejrede Biden, et krav uden fortjeneste, der er blevet gentaget af andre i hans bane, herunder personlig advokat Rudy Giuliani. Præsidenten twittede lørdag, at han vandt valget “MEGET.”

Der er blandede følelser i Trumps cirkel med hensyn til hans beslutning om at spille golf lørdag, da det var muligt, at løbet måske blev indkaldt til Biden. En rådgiver sagde, at det signaliserede, at præsidenten ikke var ligeglad med, om han vandt eller tabte, selv mens kampagnemedarbejdere – efter hans ordre – gik videre med juridiske og PR-udfordringer.

Øjeblikke efter, at løbet blev indkaldt, afholdt Giuliani en pressekonference i et plæneplejeselskab i udkanten af ​​Philadelphia, hvor han hævdede bedrageri og uregelmæssigheder ved valget – uden at præsentere troværdige beviser – og erklærede, at Trump ikke ville give efter.

Det Hvide Hus og kampagnes juridiske hold arbejder sammen om at afsløre uregelmæssigheder, de kan, sagde en person. Advokat i Det Hvide Hus Pat Cipollone var i et møde med Trump fredag ​​sammen med Kushner, Bossie, Miller, Clark, Stepien, mangeårige rådgiver Hope Hicks, socialmediechef Dan Scavino og Marc Short, vicepræsidentens stabschef.

‘Vis os’
Indtil videre har den juridiske kamp ikke givet meget succes. Flere retssager er blevet afvist i Pennsylvania, Nevada, Georgia og Michigan. Højesteret imødekom midlertidigt det republikanske partis Pennsylvania-anmodning om at bekræfte, at sent ankomne afstemningsafstemninger i staten skal adskilles, hvis de diskvalificeres.

Men det er ikke klart, hvordan det ville hjælpe Trump. Han har brug for flere afstemninger for at få stemmer i Pennsylvania, efter at Biden tog en føring.

Tidligere guvernør i New Jersey, Chris Christie, en allieret med Trump, sagde søndag, at republikanerne i sidste ende må anerkende Bidens sejr, men tilføjede, at præsidentens hold har taget et stykke tid at acceptere, at de tabte et “meget omstridt” valg.

”Du har præsidenten, der sidder i Det Hvide Hus, ikke anerkender det, og jeg tror, ​​der er mange republikanere, der forsøger at føle sig omkring det,” sagde Christie på ABC News’s “Denne uge.”

”Det var derfor det var så vigtigt tidligt at sige til præsidenten, ‘hvis dit grundlag for ikke at indrømme var valgsvindel, så vis os det,’ ‘sagde han.

Topkampagneassistenter signaliserede, at de vil kæmpe, så længe præsidenten vil, selvom nederlagets virkelighed går op for dem.

Kommunikationsdirektør Tim Murtaugh tweetede et foto af Washington Times-omslag, der angiveligt erklærede Al Gore som vinder af præsidentløbet i 2000. Disse fremskrivninger blev trukket tilbage, da George W. Bush tog en snæver føring i Florida, og Bush fortsatte med at vinde formandskabet, efter at Højesteret stoppede en genoptælling i Sunshine State.

Washington Times sagde, at billederne var “doktrerede”, og at papiret “aldrig havde en ‘præsident Gore’ overskrift.” Murtaugh slettede senere sit indlæg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *