Trumps tilhængere er ikke klar til at acceptere Joe Biden-sejren, og holder ud, indtil resultaterne er “certificeret”

Trumps tilhængere er ikke klar til at acceptere Joe Biden-sejren, og holder ud, indtil resultaterne er “certificeret”

Trump-tilhængere er ikke klar til at acceptere Joe Biden-sejr og holder ud, indtil resultaterne er 'certificeret'

Towanda, med næsten 2.800 mennesker i Bradford County i det nordøstlige Pennsylvania, er en Trump-bastion.

Towanda, USA:

På parkeringspladsen til Jones Diner er tilhængerne af præsident Donald Trump ikke klar til at acceptere en Joe Biden-sejr, før valgresultatet er “certificeret”, men tegn på fratræden kryber ind.

Towanda, en by med omkring 2.800 mennesker i det nordøstlige Pennsylvania-Bradford County, er en Trump-bastion.

Af de 30.000 mennesker i amtet, der stemte ved tirsdagens valg, afgav næsten 72 procent deres stemmer for Trump, et kryds højere end i 2016.

Søndag, en dag efter at amerikanske tv-netværk meddelte, at Biden var vinderen, samlet næsten 30 Trump-tilhængere sig uden for Jones Diner iført røde “Make America Great Again” -hatte og vinkede kæmpeblå “Trump-Pence” -flag.

”Vi er kernen i et ‘beklageligt’ land,” sagde Bradford County-kommissær Doug McLinko i en henvisning til Hillary Clintons berygtede karakterisering af Trump-tilhængere.

Ikke overraskende var mange af deltagerne nedslidte.

Blythe Jones, restaurantens ejer, sagde, at hun var “ked af det”, da Bidens sejr blev annonceret.

Sue Wheeler, en 68-årig pensionist, sagde, at hun var “meget trist”, mens McLinko beskrev sig selv som “vred.”

”Jeg har undgået nyhederne siden valget, bare fordi jeg så håbede på, at Trump kunne overtage og redde de aborterede børn,” sagde Wheeler. “Det brænder jeg meget for.”

Trump har endnu ikke indrømmet nederlag, og hans tilhængere her var enige om, at han ikke skulle gøre det, før de forskellige juridiske udfordringer, der blev lanceret af hans kampagne, spiller ud.

Frem for alt sagde de, at der ikke skulle gøres noget, før valgresultatet er certificeret, som finder sted i Pennsylvania den 23. november.

“Du kan ikke annoncere en vinder, før den er certificeret,” sagde McLinko. “Og vi er ved et punkt nu, hvor vi er så for tidlige på det.”

Han sagde, at han ikke så Bidens sejrtale lørdag aften.

“Det gjorde jeg ikke, det vil jeg ikke,” sagde han. “Og grunden til, at jeg ikke vil, er, fordi jeg ikke accepterer ham som præsident, før den er certificeret.”

”Vi ønsker ikke en koncessionstale, før vi ved, at hver juridisk afstemning blev talt, og vi har det godt med det, og der er ingen korruption,” sagde McLinko.

Med hensyn til Trump sagde han “Jeg er meget stolt af denne mand, og han har 70 millioner mennesker, der har ryggen” – en henvisning til antallet af stemmer, præsidenten modtog.

– ‘Giv slip’ –

Jones sagde, at hun så “bare et par minutter” af Bidens tale.

”Hvis de erklærer ham præsident, og det hele er lovligt, så lytter jeg til, hvad han har at sige,” sagde hun. “Men indtil da skal jeg bare være nede ved ham.”

Jones sagde, at når alle Trump-kampagnesager er blevet hørt, og hvis de finder ud af, at “alt var lovligt, skal du bare lade det gå.”

“Jeg mener, det er hvad du skal gøre, bare lad det gå,” sagde hun.

I sin tale opfordrede Biden til, at amerikanerne skulle forene sig efter den bittert anfægtede valgkampagne og afslutte det, han kaldte “den dystre æra med dæmonisering”.

Jones sagde, at hun er villig til at give Biden, Barack Obamas vicepræsident i otte år, en chance.

”Hvis han kunne være retfærdig, og hvis han kunne lytte til os, arbejderklassens folk, de mennesker, der betaler skatten og betaler deres løn, i stedet for bare at uddele alt, tror jeg, vi alle kunne komme sammen,” sagde hun.

“Vi gjorde det med Obama – jeg mener, han var vores præsident – vi har måske ikke set øje i øje, men han var stadig vores præsident,” sagde Jones.

Eamon Daley, 28, der driver et asfaltfirma med sin bror, sagde, at han var “åbenlyst skuffet” over resultatet, men det var tid til at overvinde polariseringen i landet.

”Det er det bestemt,” sagde Daley. “Du skal begynde at gøre det nu. Før det er for sent.”

”Ærligt talt ved jeg ikke, om der er meget Joe Biden kan gøre for at forene landet,” sagde han. ”Jeg tror, ​​det er op til selve landet.

“Jeg tror, ​​det er op til folket i Amerika,” sagde Daley. ”Vi er nødt til at stoppe med at se på hinandens forskelle, forsøge at finde nogle fælles grunde.

“I slutningen af ​​dagen er vi alle amerikanere.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *