Indisk-amerikansk læge ved at blive navngivet til Joe Bidens Covid Advisory Board

Indisk-amerikansk læge ved at blive navngivet til Joe Bidens Covid Advisory Board

'Honored': Indisk-amerikansk læge om at blive navngivet til Joe Bidens Covid Advisory Board

Jeg er overbevist om, at vi kan få virussen under kontrol, redde liv: Atul Gawande

Washington:

Den indisk-amerikanske læge Atul Gawande, der er blevet inkluderet i den valgte amerikanske præsident Joe Biden ‘s nyligt annoncerede rådgivende komité for overgangs-coronavirus sagde mandag, at han er taknemmelig og beæret over at blive bedt om at tjene og bidrage til at afslutte Covid-19-pandemien.

Den 55-årige Boston-baserede kirurg, der var kendt for sine skrifter og bøger om det medicinske område, udtrykte tillid til, at virussen kan bringes under kontrol, og liv og levebrød kan reddes.

“Jeg er taknemmelig og beæret over at blive bedt om at tjene og bidrage til at afslutte denne pandemi. Vi er løbende spredt lige nu. Men jeg er overbevist om, at vi kan få virussen under kontrol, redde liv og levebrød og bringe folk sammen igen igen , “Dr. Gawande tweetede.

En kirurg ved Brigham and Women’s Hospital i Boston, han er også professor ved Harvard Medical School og professor i sundhedspolitik og ledelse ved Harvard TH Chan School of Public Health.

Gawande var seniorrådgiver i US Department of Health and Human Services under den tidligere præsident Bill Clinton. Inden han kom til medicinsk skole, havde Gawande været en del af Bill Clintons præsidentkampagne. Han fungerede tidligere som seniorrådgiver i Department of Health and Human Services i Clinton-administrationen.

I 2007 ledede dr. Gawande Verdenssundhedsorganisationens globale indsats for at reducere kirurgiske dødsfald.

Gawande er medarbejderforfatter for The New Yorker og har forfattet fire bøger, herunder “Being Mortal”, der beskæftiger sig med emnet end-of-life care

I 2020, efter to år som administrerende direktør, blev han udnævnt til formand for Haven, et sundhedsvæsen, der fokuserede på at forbedre sundhedsresultater, patientoplevelse og plejeomkostninger.

Gawandes far Atmaram Gawande, der blev født i Maharashtra, og hans mor Sushila Gawande, der hyldede fra Gujarat, mødtes i New York under medicinsk skole. De blev gift og flyttede til Athen i Ohio for at praktisere som læger.

Født i Brooklyn og opvokset i Ohio, gik Gawande til Stanford, hvor han studerede biologi og politik og senere var Rhodes Scholar i Oxford, hvor han fik sin kandidatuddannelse inden for filosofi, politik og økonomi i 1989 ..

Hans første bog, Komplikationer: En kirurgs bemærkning om en ufuldkommen videnskab, var finalist til 2002 National Book Award

Transiton Covid-19 Advisory Board er medformand for den tidligere FDA-kommissær Dr. David Kessler, tidligere kirurggeneral Dr Vivek Murthy og Dr Marcella Nunez-Smith, Yale lektor i medicin og epidemiologi.

I en erklæring annoncerede Biden-Harris Transition dannelsen af ​​Transition COVID-19 Advisory Board, et team af førende folkesundhedseksperter, der vil rådgive den valgte præsident Biden, vicepræsident valgt Harris og Transitions COVID-19-personale.

Bestyrelsens førende forskere og folkesundhedseksperter vil konsultere statslige og lokale embedsmænd for at bestemme de folkesundhedsmæssige og økonomiske skridt, der er nødvendige for at få viruset under kontrol, for at levere øjeblikkelig lindring til arbejdende familier, for at imødegå løbende racemæssige og etniske forskelle og at åbne vores skoler og virksomheder igen sikkert og effektivt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *