Melania ønsker, at Donald Trump indrømmer nederlag over for Joe Biden

Melania ønsker, at Donald Trump indrømmer nederlag over for Joe Biden

Melania ønsker, at Donald Trump indrømmer nederlag over for Joe Biden: Rapport

Kilden sagde, at Melania Trump ikke offentligt har kommenteret valget, rapporterede CNN.

Washington:

Den amerikanske førstedame Melania Trump har sluttet sig til andre medlemmer af sin mand Donald Trumps indre cirkel og beder ham om at acceptere hans tab og indrømme nederlag over for den valgte præsident Joe Biden, informeret en kilde, der er fortrolig med samtalerne.

Kilden sagde, at selvom Melania ikke offentligt har kommenteret valget, har hun privat vejet ind med sin mening, rapporterede CNN.

”Hun har tilbudt det, som hun ofte gør,” sagde kilden.

Melania havde tidligere kæmpet for sin mands genvalgskampagne i sidste måned. Jared Kushner, præsident Donald Trumps svigersøn og hans seniorrådgiver, havde tidligere henvendt sig til præsidenten om at indrømme valget, sagde to kilder til CNN.

Bevægelsen kom efter, at Trump i en erklæring sagde, at Biden “skynder sig at falskt udgøre sig som vinderen”, og at løbet er “langt fra overstået”.

Trump hævdede, at netværk hjalp demokraten “fejlagtigt” med at udgøre sig som vinderen og lovede at bekæmpe resultaterne i retten, rapporterede The Hill.

Den valgte præsident Joe Biden havde besejret Trump i et tæt anfægtet valg og sikret sin sejr ved en sejr i staten Pennsylvania, der førte ham forbi valgkollegiets tærskel på 270 stemmer.

I dette modtog hans tredje forsøg på Det Hvide Hus, Biden, en fire-årti Washington-figur som senator og derefter vicepræsident, mere end 74 millioner stemmer, 4 millioner mere end Trump og mere end nogen anden præsidentkandidat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *